Alcina meteo za voćare


Alcina agrometeorološke stanice i software za voćare

Alcina meteo za voćarePrimjenom Alcina meteorološke stanice možete vašem voćnjaku osigurati najbolju brigu tako što ćete znati kada i kako reagirati ovisno o meteorološkim uvjetima.

Alcina software na temelju primljenih izmjerenih parametara sa stanice daje vrlo preciznu prognozu rizika i stadija razvoja infekcija za niz tipičnih bolesti za pojedine voćne vrste. Software olakšava donošenje kvalitetnih i pravovremenih odluka kada i kojim sredstvom zaštiti vaše voćke. Pravovremeno raspolaganje preciznim informacijama iz vašeg voćnjaka omogućuje vaše pravovremene reakcije. Time razvoj mnogih bolesti može biti spriječen preventivnim fungicidima od kojih mnogi imaju i kurativno djelovanje u određenom roku. Izbjegnute ili rano zaustavljene infekcije omogućuju znatne uštede i veću kvalitetu proizvodnje.

Alcina meteorološke stanice jedine na tržištu u Hrvatskoj imaju mogućnost upravljanja navodnjavanjem voćnjaka! Ispravna odluka o navodnjavanju se najlakše donosi na temelju parametra o hlapljenju – evaporaciji. Evaporacija se može izračunati u softwareu ili se može ugraditi senzor evaporacije u samom voćnjaku. Alcina meteorološka stanica i software vam daju potpuni uvid u meteorološke prilike u vašem voćnjaku te vam pomažu da uz optimalno korištenje resursa dobijete maksimalan prinos.

 

Alcina meteo za proizvođače povrća

Više informacija

Alcina meteo za ratare

Više informacija

Alcina meteo za vinogradare

Više informacija

Standardna agro-meteorološka stanica

Više informacija