Alcina meteo za proizvođače povrća


Alcina agrometeorološke stance i software za proizvođače povrća

17968704_mUzgoj povrća je zahtjevna djelatnost koja uključuje brojne probleme i rizike. Odgovarajuća Alcina meteorološka stanica i Software omogućit  će vam mjerenje i analizu važnih agrometeoroloških parametara na temelju kojih ćete donositi kvalitetne i pravovremene odluke. Pomoći će vam da vaša proizvodnja bude optimalna u smislu uroda, troškova i rizika. Za efikasnu zaštitu od bolesti i štetnika nužno je raspolagati točnim podacima. Na temelju podataka i vlastitog iskustva ili zaštitarskih savjeta  provoditi  ćete odgovarajuće i pravovremene postupke.

Alcina software će vam na temelju izmjerenih parametara na metorološkoj stanici prikazati moguće infekcije odnosno stupanj razvoja pojedine  bolesti ili štetnika.

Na temelju pouzdanog podatka o stupnja razvoja bolesti ili štetnika znat ćete točno kada i kojim sredstvom treba tretirati nasade.

Alcina meteorološke stanice jedine na tržištu u Hrvatskoj imaju mogućnost upravljanja navodnjavanjem ! Ispravna odluka o navodnjavanju se najlakše donosi na temelju parametra o hlapljenju – evaporaciji. Evaporacija se može izračunati u softwareu ili se može ugraditi senzor evaporacije uz same usjeve. Alcina meteorološka stanica i software vam daju potpuni uvid u meteorološke prilike vaših usjeva te vam pomažu u da uz optimalno korištenje resursa dobijete maksimalan prinos.

 

Alcina meteo za voćare

Više informacija

Alcina meteo za ratare

Više informacija

Alcina meteo za vinogradare

Više informacija

Standardna agro-meteorološka stanica

Više informacija